Kinderopvang op maat

Bij Kids Talent kunt u altijd terecht voor de opvang van uw kinderen. Wij zijn altijd open en bieden een unieke opvangformule. Kids Talent is zeer flexibel in het opvangen van uw kinderen. U kunt bij Kids Talent zelf de opvangtijden plannen, zonder vaste dagdelen of breng - en haaltijden.

Meer over ons

De beloftes van Kids Talent

Opvang wanneer u het nodig heeft

Wij zijn open van 6:00 tot 20:00. Op de afgesproken opvangdagen kan je zelf de opvangtijden bepalen. Dan kan elke week anders zijn of geen opvang als je bijvoorbeeld lekker op vakantie gaat.

Lagere rekening door betaling per uur

Bij Kids Talent betaalt u per minuut en niet per dagdeel! Als u bijvoorbeeld om 16:00 uw kind ophaalt dan hoeft u niet standaard tot 18:00 te betalen. Hierdoor bespaart u elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

Huiselijk en betrokken

We hebben onze locaties huiselijk en gezellig ingericht zodat de kinderen zich echt thuis voelen (geen schools karakter). We zorgen voor een rustige sfeer waar ieder kind zichzelf kan zijn en er volop ruimte is voor ontwikkelen. Daar doen we alles voor.

Opvang

Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden.

Kinderdagverblijf

Meer informatie

Peuterspeelzaal

Meer informatie

Klantreacties

De kinderen gaan altijd met veel plezier naar kidstalent.

Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten. Er zijn momenteel veel centra die adverteren met flexibele opvang.

Ik vind het erg prettig dat alle leidsters mijn kind bij naam kennen en weten hoe ze is. Dat persoonlijke vind ik erg fijn aan Kids Talent.