Over Kids Talent

Je bent van harte welkom bij
Kids Talent kinderopvang

Bij Kids Talent kunt u altijd terecht voor de opvang van uw kinderen. Wij zijn altijd open en bieden een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden. Zo geven wij de baby's, dreumessen (1-2 jaar), peuters (vanaf 2 jaar) en kinderen vanaf 3 jaar specifieke zorg en aandacht die zij nodig hebben en sluiten met de specifieke groepen aan op de leeftijd.

Kids Talent is zeer flexibel in het opvangen van uw kinderen. U kunt bij Kids Talent zelf de opvangtijden plannen, zonder vaste dagdelen of breng - en haaltijden. Afhankelijk van de opvangdagen die u nodig heeft maken wij afspraken voor de dagen waarop u alle vrijheid heeft zelf te plannen wanneer u wilt (via ons inlogportaal). Als u op een dag opvang zou willen hebben waarin u normaal gesproken niet komt dan kunt u altijd contact opnemen met de opvanglocatie om alsnog op deze dag te plannen. Deze unieke opvangmethode maakt dat Kids Talent zowel voor kind als ouder het perfecte adres is voor kinderopvang. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een oriƫnterend gesprek of om een afspraak te maken samen met uw kind.

Berekenen zelf de kosten voor opvang

Met onze contractenwijzer kan je zelf berekeken wat kinderopvang bij Kids Talent je gaat kosten
Door onze verschillende contract mogelijkheden betaalt u nooit teveel

De beloftes van Kids Talent

Opvang wanneer u het nodig heeft

Wij zijn altijd open en bieden een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang.

Lagere rekening door betaling per uur

Bij Kids Talent betaalt u per minuut en niet per dagdeel! Als u bijvoorbeeld om 16:00 uw kind ophaalt dan hoeft u niet standaard tot 18:00 te betalen. Hierdoor bespaart u elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

Huiselijk en betrokken

De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden. Zo geven wij de baby's, dreumessen (1-2 jaar), peuters (vanaf 2 jaar) en kinderen vanaf 3 jaar specifieke zorg en aandacht die zij nodig hebben en sluiten met de specifieke groepen aan op de leeftijd.

Opvang

Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden.

Kinderdagverblijf

Meer informatie

Peuterprogramma

Meer informatie

Mogen wij je onze unieke locaties laten zien?

We zijn trots op onze kinderopvang locaties en we geven je graag een rondleiding over onze locaties