BakenOnline.nl

Vakantie logs

22-08-2004, Vakanties
-
Ameland was gezellig
22-08-04, Vakanties
:: Turkije was warm
 

Logs per thema


School & Werk


Relaties en familie


Sport & ontspanning


Internet en computers


Vakanties


Diversen
 

BakenOnline.NL

BakenOnline.NL log portal Jelmer Baken
- Bent u een Baken?
-
Overzicht alle foto's
- Webmaster:
jbgsm.nl
- Reageer op een log
-
Contact Jelmer Baken
 Reageren op een Log dat is mogelijk!

Begin-pagina  

 Vakantie log: Mijn vakantie op Schier. was goed!

Log geschreven: 06-09-2004
Log geschreven door: Jelmer Baken 


Groningen - In het einde van mijn vakantie, eind augustus ben ik met een hele groep vrienden naar Schiermonnikoog geweest. Met totaal 9 jongens, te weten: Tim M., Tim L., Kjell, NJ, Jaap, Jw, Mark, Cas en ik zelf. Met z'n negenen hebben we een perfecte vakantie week gehad.

Overdag, maar vooral 's nachts heeft het af en toe best hard geregend, we waren dan ook benieuwd of al onze tenten het wel zouden redden. Maar op een paar kleine dingen na, is alles in de tent droog gebleven.

Met zo'n grote groep dingen doen, en eten is in theorie erg moeilijk, maar in de praktijk liep het allemaal heel soepel. Er hing een ontspannen sfeer onder elkaar. Ook wanneer er iets fout ging, bijvoorbeeld het omvallen van een pannenkoekpan bleef het gezellig.

Wat we allemaal gedaan hebben? We hebben gezwommen in de zee, koud, maar hele lekkere golven. (Bijna) iedere avond naar de Tox bar/disco, en het Boothuus, de twee enigste gezellige tenten op Schier. Verder hebben we het eiland bekeken, en nog wat spelletjes gedaan / gezeten bij het haard vuur, in de camping kantine. 

En wat aten jullie zoal? Eerste dag, snackbar. Tweede dag, broodje knakworst met sla en macaroni. Derde dag, pannenkoeken (en pizza). Vierde dag pizza. Tussen door veel fruit en 's ochtends vers brood.

Het was een erg gezellige vakantie met een goede groep. Jammer dat we niet in het hoogseizoen zaten, het was rustig op de camping / eiland.

Voor informatie zie ook: schiermonnikoog.startkabel.nl & schiermonnikoog.pagina.nl

Ga terug naar vakantie logs