BakenOnline.nl

Vakantie logs

29-08-2004, Vakanties
:: Mijn vakantie op Schier. was goed
22-08-04 Vakanties
:: Turkije was warm
 

Logs per thema


School & Werk


Relaties en familie


Sport & ontspanning


Internet en computers


Vakanties


Diversen
 

BakenOnline.NL

BakenOnline.NL log portal Jelmer Baken
- Bent u een Baken?
-
Overzicht alle foto's
- Webmaster:
jbgsm.nl
- Reageer op een log
-
Contact Jelmer Baken
 Reageren op een Log dat is mogelijk!

Begin-pagina  

 Vakantie log: Ameland was gezellig

Log geschreven: 22-08-04
Log geschreven door: Jelmer Baken 


Begin van de zomervakantie 2004 ben ik met Marieke, Robert en Bart een weekend naar Ameland geweest. Hier hebben we een geweldig weekend gehad. Een weekend zonder ouders, een weekend dat we vrij waren en konden doen wat we zelf echt graag wilden doen!
Het weekend begon met een auto rit en een boot tochtje. Eenmaal aangekomen op de camping (camping Klein Vaarwater) begonnen we meteen met het opzetten van de tenten want het zou wel eens kunnen gaan regenen, onze tenten hadden we binnen een uur opgezet, een recordtijd?
Op Ameland hebben we in de zee gezwommen, iets wat velen ons niet nadeden het was namelijk niet echt zee-zwem weer, maar het was wel erg lekker (koud)! Ook hebben we ge-bowld, voor het bowlen moet ik Bart mijn complimenten geven: hij haalde erg goede resultaten. Ook het eten was erg lekker: patat, pizza, patat, eten wat we zelf echt graag wilden!
Na onze laatste maaltijd was er nog maar erg weinig tijd over (te weinig?) om onze tent in te pakken, rotzooi op te ruimen, en naar de boot te komen. Op de boot waren we allen erg moe, maar we kwamen allen tot dezelfde conclusie: het weekend was super maar eigenlijk te kort.

Voor meer informatie zie ook: ameland.startkabel.nl & ameland.pagina.nl

Ga terug naar vakantie logs